Gümüldür Öğretmen Emine Yazlalı Ortaokulu

WEB https://emineyazlali.meb.k12.tr
Adres : Gümüldür Fevzi Çakmak Mah. Esentepe Cad. No 34 Menderes İZMİR
VİZYON : Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
MİSYON : Öğrencilerimizin bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, kendileriyle ve çevreleriyle barışık, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz 2023 yılında eTwinning okulu ünvanı almaya hak kazanmıştır. 2019-2020; 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında gerçekleştirilen eTwinnning projeleriyle iki Ulusal ve iki Avrupa Kalite Etiketi alan okulumuz 2023 yılında E-Güvenlik uygulamaları kapsamında eSafety Bronze Label (E-Güvenlik Bronz Etiket) almış bulunmaktadır.

Saatler : 07.30 - 13.00
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Düzenli olarak işleyen 776 numaralı ESHOT otobüsleri ve Gümüldür-İzmir dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Menderes merkeze 30 km uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl: 45 km İlçe: 30 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda 2019 yılından beri aktif olarak eTwinning projeleri yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Farklı ülkelerden ortaklarımızla tamamladığımız eTwinning projelerimiz mevcuttur.